It'll take me a long time to get there, but unlike you, I'll get there.

Från 82 kilon till 66 på 2 månader, 11 kilo kvar tills jag blir mig!



Don't give up what you want most for what you want at the moment.

usch usch usch

Jag satte mig och skulle äta. Och jag åt, jag åt! Jag valde mellan havregrynsgröt som skulle ligga på run 160 kcal så jag inte skulle behöva äta upp allt då man blir väldigt mätt. Men just idag hade min mamma lagat jättegod mat tydligen. Som jag inte kunde motstå? Vad fan e det för beteene, ge inte upp något du vill ha som mest för något du vill ha för stunden brukar jag alltid säga! Vad FAAN ere för jävla beteende?! Blir så sjukt sur och besviken på mig själv.

Gick för att duscha och tänkte få upp det. Låg säkert 15 minuter över toaletten men inget hände. Precis inget, kunde inte ens spy upp det jag äcklades så mycket av. Det som jag mår så dåligt av klarade jag inte ens av att bli av med.

Gick in i duschen och försökte skölja av det från mitt samvete. Men det gick inte heller. Ska försöka börja lära mig att dricka te. Bara för att få i mig något, frukt och grönsaker är inga problem. Det tillåter jag mig att vräka i mig, så länge det inte överskrider 400 kcal/dag men det är relativt svårt så det skiter jag i. Men när det gäller mat. Då blir jag såå besviken på mig själv. Det spelar ingen roll om det är ytte pytte lite eller en hel fläskfile med en massa sås. Det spelar ingen roll.

Så fort jag svalt det ångrar jag mig. Värsta känslan är att vara mätt. Att vara fylld i kroppen med olika fetter, feta saker och det värsta av allt. Det är när jag inte ångrar mig. Det är det värsta av allt. Imorgon ska jag trotsa att jag är nästan dödligt sjuk och jag ska efter skolan gå till simhallen och simma. Länge, länge säkert 2 timmar. Ska bli av med allt äckligt fett som tynger min kropp och försvagar mig. God natt! Kommer säkert flera inlägg redan ikväll.

Dagens mat, samt planer

Dagens intag är:
Frukost: 1 clementin ca 17 kcal
Lunch: 1 clementin ca 17 kcal
Middag: Kyckling med couscour 367 kcal.

Tyvär. Kunde inte hålla mig, men nu mår jag dåligt igen. Som vanligt, får smärtan i magen. Vet hur dåligt jag mår när jag äter, men gör det ändå. Gjorde det ändå. Jag går nu på min 436 kcal/ dag kur nu. Då har jag gett min kropp mycket tid till viktnedgången vilket ska klara av 9 kilo från idag den 21-10-2008 till den 15-12-2008! Kommer klara det jag måste! Efter det, beroende på hur det går kommer jag fasta. Har ej bestämt mig ännu för när. Men fastan komer bli av. Idag var sista riktigt måltiden, fram tills den 12 december & jul maten. 

Så vacker!


Show your body who's the boss

Skaffat en ny en till blogg. En som ingen av mina vänner någonsin kommer att läsa. Det känns jätte skönt, därför ska jag aldrig göra liknande designer osv till min blogg. Jag ber också er som läser, att om ni börjar läsa länka aldrig till era vanliga bloggar så jag av misstag visar en av dessa, eller länkar från min vanliga blogg. Kommentera gärna med era namn på olika sidor. Eller med mail addresser.

Jag kommer heller inte använda samma slags språk som i min "vanliga" blogg eller i mitt "vanliga" liv. Nej, den här bloggen kommer handla om vad som egentligen händer med mig. Hur jag egentigen mår, och vad jag egentligen tänker.
 
Reality. Här är jag! Ja kommer skriva precis vad jag vill, föra matscheman tränings scheman. Skriva tips & pepp samt hjälpa er och svara på eventuella frågor.

En punkt som jag står fast vid är:
Jag kommer Aldrig hjälpa dig att skaffa en äs.
Jag kommer aldrig trigga till att skafaf äs.
Jag komemr aldrig uppmana till detta betende, det är inget jag valt. Det är vad det är. En sjukdom!

Jag hoppas inte att någon av de jag känner får den, eller att de ska lida av hur de ser ut eller mår. Nej! Den här bloggen handlar om mig, och bara mig. Besök gärna "supergirl" på anamia. Tack och hej!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0