hur mår jag?

hur mår jag egentligen, den här ytliga jävla yttre som jag visar upp, vad är det för falskt skit egentligen? de som känner mig vet att jag inte är världens gladaste person, ingen gör mig glad varför? jo, för jag hatar lycka. jag är inte lycklig, jag är äcklig. varför ska man visa upp sig mer än vad man egentligen är, jag är en egoistisk bitch som folk inte vågar prata med, eller pratar med och ångrar det. mot dem jag älskar är jag världens snällaste, dom jag känner tar jag hand om, ger mitt liv för att de ska må bra, dom jag inte känner spottar jag på.

vem är jag att göra det när jag spottar på mig själv. jag orkar inte mer, jag har aldrig haft det så svårt som just nu, den här svackan, det h'r hatet. hat mot mig själv. vad är jag, vem är jag? vad gör jag med mig själv? vad ger mig rätten att vara fet, vad ger mig rätten att trycka i mig man som omvandlas till fett?

vad är jag för vidrig människa som har alltd etta fett på kroppen? den vidriga känslan av att ha en full mage, vart har den tagit vägen? den känslan som fick mig att sluta äta, känslan som fick mig att må bra igen? vart fan är den, jag är svag, jag är inte stark. inte alls!

hade jag varit stark hade jag varit i mitten av en två månaders fasta just nu, lycklig!!!!  jag skulle vara på väg ner igen,m ner i vikt men nu sitter jag här, klen som jag är och äcklad av mig själv, äcklar mig så grymt mycket just nu.. det är dags att ta tag i det enda som betyder något här i livet just nu, vikten. vikten av att kunna vara mig själv igen. 174 centimeter, 55 kilo! just nu, 174 centimeter och 69 kilo. 14 kilo. det kan jag klara. tills jul. på julafton ska jag väga 55 kilo och inte ett jävla hekto mer än det! peppa mig som bara fan och när jag är smal, när jag är jag igen och jag är lycklig då, då ska jag skaffa en pojkvän som kan älska mig för den jag är ...

inte för den har tror jag är, och jag ska köpa nya kläder, fina kl'der och jag ska bli en lycklig mäniska. Den lyckligaste människan på jorden som firar julafton och vger 55 kilo,. och då ska jag äta julmat.! längtar redan! jag ska lyckas! jag ska klara det! jag ska bli jag!!

RSS 2.0