you'll get beauty from pain

går på ABC dieten nu som ni vet (de få som kanske faktiskt orkar läsa), har gått ner 4.0 kg blankt nu på 3 dagar! Bra start, fastade idag som straff för att jag åt en baguette macka igår & buljongsoppa med ris -.-

blottar mig här med helt för er, så håll i hatten vill inte äckla er med min vikt jag ber om ursäkt :( men måste skriva det så jag ser skillanden med tiden, förlåt om ni mår illla.. :/  Väger mig alltid utan kläder numera (endast underkläder), för att få exakta siffror och på samma våg för att ha något att gå efter.

2010-08-26: 78,0 kg.
2010-08-27: 76,0 kg.
2010-08-28: 76,4 (när jag vaknade)
2010-08-28: 74,0 (just nu)

ska gå ner 20 kg till julafton! <3 Stay strong, starve on!! kämpa!

ABC dieten uppe på min profil.

Jag lägger upp ABC - dieten på min sida för alla er pro ana så ni kan se den. för er som är medlemar anamia så heter jag Supergirl. Skicka gärna gästboksinlägg eller liknande.

första dagen på ABC-

idag börjar jag ABC- dieten. AnaMia Bot Caamp. dag 1 av 50.
Idag är det okej att inta upp till 500 kcal. Men ska försöka äta lite mindre, har ätit en banan till frukost/lunch, tog halv timm frukost, sen halva till lunch. Kommer uppdatera inlägget under dagen om jag äter något mer eller tränar något, samt vikt upp/ned gång.

Status just nu:
Frukost: ca 54 kcal.
Lunch: ca 54 kcal.
Middag: klementin ca 17 kcal
Totalt: 121 kcal.

Cigg: 0
Kaffe: 0
Effe: 0

Motion: -

La undan klementinen, behöver den inte ännu tog ett glas isvatten istället mandarinen får bli senare ikväll.
Nu ska jag ut och ta en promenad med min hund & röka .

& tack JH för kommentaren, betyder så mycket mer än någon kan förstå! <3

I don't know the first time i felt unbeautiful the day i choose not to eat.


jag är äcklig. Äcklig. det ekar i mitt huvud, "äcklig" "äcklig" "ful" "tjockis" "fetto" " fan vilken vidrig människa". Jag äcklar mig själv, jag orkar inte mer. vad har hänt? jag som var på så god väg tränade, träffade vänner tom.  gick jag och dog? nej, för jag är redan död.. det går inte att väcka mig, min inre "glöd" finns inte.. Jag är död. FAN, FAAN för mig. varför är jag sån här? varför varför???? önskar att någon kunde byta ut mitt patetiska liv om man nu ska kallad det liv.. flänger runt, åker med dagarna går och ingenting händer. ingen lycka, inget leénde ingenting.. När jag väl ler så är det inte på riktigt, det är för att ingen ska veta hur jag egentligen mår.. Ingen ska veta vem jag är, för jag är en äcklig vidrig mäniska. Alla tror att de känner mig.. men, vem är jag?

Vill inte att någon ska tycka synd om mig för jag har bara mig själv att skylla, säg att jag är patetisk för det är vad jag är. jag är fet. FET, vidrig. vad är värre än fett? Vem har fett på kroppen? vad är jag för äcklig människa? jag har ingen rätt att vara såhär... jag vill inte leva såhär, jag vill inte leva.

Nu eller aldrig, jag ger det ett sista försök, fungerar det inte tar jag mitt liv, det är min sista chans att visa att jag inte är helt värdelös, för vem kan älska en fet människa ? jag är patetisk, inte värd luften jag andas... nu eller aldrig, till julafton, 27/8 - 24/12 nästan 4 månader, 20-26 kilo ska bort... & det är inte omöjligt, jag har gjort det förut... Kom igen nu, vänner på anamia peppa snälla, behöver er mest av allt i hela världen och mer än någonsin..

ni som hittar bloggen & tycker att jag är dum i huvet snälla klicka bort från bloggen istället och kom inte tillbaka, jag väljer inte detta det är en sjukdom jag väljer inte bara bort det på en dag.. det går inte över. aldrig.


RSS 2.0